Gizlilik Politikası

Bu politika, Hamret.com sitesini kullanan kullanıcılar içindir.

Gizlilik Politikası dediğimiz bu politika kişisel verilerinizin sitemde nasıl korunduğunu ve ne şekilde kullanıldığını göstermektedir. Web sitemi kullanarak, Gizlilik Politikamın hüküm ve şartlarını kabul etmektesiniz.

Bu site(Hamret.com, Manisa web tasarım), kullanıcıların kendisine Hamret.com adlı site üzerinden elektronik platformda gönderilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan gayedışına çıkılmayacak, satılmayacak veya kullandırmayacaktır. Hamret.com’nin Kişisel Veriler Politikası aşağıda yer almaktadır.

IP Numaraları

Algoritma kaynaklı sorunların belirlenmesi ve Web Sitesi'nde oluşabilecek sorunların hızlıca halledilebilmesi için, Hamret.com, gerekirse kullanıcıların IP adresini tespit ederek bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları anonim olarak tanımlamak ve kapsamlı demografik araştırma amacıyla kullabilir.

Anonim Veriler

Hamret.com tarafından istenilen bilgiler ya da kullanıcının paylaştığı bilgiler veyahut Sites üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler Hamret.com ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından (kullanıcının kimliği ifşa edilmeden) anonim olarak çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma vb. durumlar için kullanılabilir.

Başka sitelere bağlantı verilmesi

Hamret.com, Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. Hamret.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar

Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. Hamret.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden bazılarını Hamret.com'nin işbirliği içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda Hamret.com, işbu gizlilik politikasi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir.

E-bülten gönderimleri ve duyurular

Hamret.com, kullanıcılarını inovatif gelişmeler, güncel olaylar ve kendi alanları hakkında bilgi paylaşımı amacıyla belirli zamanlarda e-bülten gönderimi yapabilir. Gerekli gördüğü zamanlarda ya da 3. parti ortaklarıyla anlaşması durumunda tanıtım ve bilgilendirme içerikli Kampanya / Teklif / Paket duyuruları gönderebilir. Kullanıcılar bu e-postaların kendilerine ulaşmasını e-postanın alt kısmında açıklandığı üzere, belirtilen linke tıklayarak engelleyebilirler. Herhangi bir zamanda günlük posta gönderim listemizden çıkmak isterseniz, iletişim sayfasından bunu Hamret.com'a belirtiniz.

İhtar ve diğer talepler

Manisa web tasarım, Hamret Yazılım ve Reklam Ajansı, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.

Daha Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Bizimle İletişime Geçin


Yukarı